Professional Management-services

Kontakta oss

Affärsområden

 

Kontorsmaterial

Med över ca. 15,000 st olika artiklar i lager kan Ni vara säkra på att Ni hittar allt för Ert kontor i webbshopen tex. Kontorsmaterial, papper, pennor, block, Post-it, datatillbehör, toner, bläckpatroner, kaffeprodukter, köks/städprodukter, kem/hygienprodukter, ergonomi, möbler, konferensutrustning, skolsortiment och mycket mer. Vilka dina behov än är så förser vi Er med de rätta kontorsvarorna. Snabba leveranser lagerförda produkter beställda vardag före kl. 14.00 levereras normalt nästföljande vardag. Hittar Ni inte det Ni söker Kontakta oss så hjälper vi Er. Vid brådskande ärenden kontakta din säljare direkt. Kontakara oss för offert.

 

Skrivare

PM-Gruppen erbjuder den bästa lösningen för Ert kontor kring kopiatorer och utskriftshantering allt från den lilla A4-skrivaren för det mindre kontoret, till den största A3- skrivaren med efterbehandling och säkra utskrifter för det stora kontoret. Våra skrivare kan integreras med ert passersystem. Ni skriver ut som vanligt, går till skrivaren, identifierar Er med passerkortet och får Er utskrift direkt. Det är därför PM-Gruppen vill erbjuda en flexibel utskriftslösning där företagets behov styr. Vi garanterar större flexibilitet, lägre kostnader och bättre kontroll. Kontakta oss för en kostnadsanalys

 

Frukt & växter

Färsk frukt som är noga utvald med hög kvalité för Ert kontor skapar en miljö som är trevlig, trivsam och nyttig både för Era besökare och Er egen personal. Vår klassiska fruktlåda i trä är betsad för att få ett gammalt utseende. Trälådan står kvar hos Er som kund och vi byter ut returlådan inuti vid varje leverans av ny färsk frukt. Vår ekologiska frukt hanteras separat och vi innehar även ekologiskt certifikat. Vare sig man väljer frukt ur vårt bassortiment, säsong, ekologisk eller delikatesskorg så skall kvalitén alltid vara densamma. Kontakta oss för offert. Gröna växter för Ert kontor är en investering som skapar trivsel och välbehag. Vi anpassar och kommer med förslag och idéer utifrån just Ert kontor och Era förutsättningar. Tillsammans med Er kan våra duktiga växtinredare hitta just den lösning som passar i Ert kontor. Kontakta oss för en kostnadsanalys.

 

Dryck

Det finns mycket man kan göra för att öka trivseln på Ert kontor. Några bra sätt är att erbjuda medarbetarna riktigt gott kaffe och friskt mineralvatten Vi hjälper Er att göra personalen både nöjdare och gladare. Utav PM-Gruppen kan Ni hyra eller köpa kaffemaskiner och vattenmaskiner. I webbshopen hittar Ni allt för köket tex. kaffe, te, drycker, mjölk, kakor, muggar, servetter och mycket mer. Hittar Ni inte det Ni söker Kontakta oss så hjälper vi Er. Vid brådskande ärenden kontakta din säljare direkt. Kontakta oss för en kostnadsanalys.

 

Återvinning

PM-Gruppen erbjuderall återvinning för Ert kontor kostnadseffektivt. Vi börjar med att besöka kontoret för att se och lyssna. Ska vi hämta ofta eller sällan och vilka typer av avfall ska återvinnas och vart kärlen ska placeras på kontoret. Därefter lägger vi upp en återvinningsplan som sedan styr vårt uppdrag tex. abonnemang på papper, wellpapp, plast och sekretesspapper. Sekretessåtervinning PM-Gruppen Smart Recycling innehar alla certifieringar för både sekretesspapper och sekretesselektronik. Ska du flytta, tömma ett förråd eller behöver bli av med annat löst avfall erbjuder PM-Gruppen hjälp med engångstömningar. Kontakta oss för en kostnadsanalys.

 

Tryck

Vi hjälper Ert företag att synas med varumärket på olika profilprodukter, tex. kläder, pennor, USB-minne, paraplyer, godis, block, kuvert, visitkort, och mycket mer. Vi bidrar gärna med tips och råd om vilka produkter ni ska välja och placeringen av ert budskap. Vår onlinefunktion Web2print gör det enkelt att beställa och producera trycksaker vi kan också erbjuda lagerhållning av trycksaksprodukter och profilprodukter. Se länkar för olika profilprodukter. Kontakta oss för offert.

 

Städ

PM-Gruppen erbjuder professionellstädservice för Ert kontor. Ett fräscht och välskött kontor ger ett seriöst intryck av ditt företag, samtidigt som medarbetarna får en trivsam arbetsmiljö. vår städservice utgår alltid från Ert kontors behov och Era önskemål. Daglig städning, mattvätt, golvvård, fönsterputs, flyttstädning eller storstädning och mycket mer. I webbshopen hittar Ni allt för städ & hygien tex. Städ, kem, hygienprodukter, tvål, mjukpapper, förbandsmaterial och mycket mer. Hittar Ni inte det Ni söker Kontakta oss så hjälper vi Er. Vid brådskande ärenden kontakta din säljare direkt. kontakta oss för en kostnadsanalys.

 

Möbler

PM-Gruppen kan erbjuda möbler för hela kontoret och kompletta lösningar för presentations, konferensutrustning. Med våra omfattande och moderna lösningar för konferensrum blir Er konferens något alldeles extra. I webbshopen hittar Ni tex. whiteboardtavlor, anslagstavlor, projektorer, filmdukar, blädderblock, stolar, skrivbord, skärmar, ergonomi, lampor och mycket mer. Hittar Ni inte det Ni söker Kontakta oss så hjälper vi Er. Vid brådskande ärenden kontakta din säljare direkt. Kontakara oss för en kostnadsanalys.

 

Telefoni

PM-Gruppen erbjuder mobiltelefoni och telefonväxlar som passar stora som små kontor. Vi levererar telefonilösningar så att ni som företag kan bemöta era kunder så proffsigt som möjligt med den senaste tekniken inom telefoni. Välj mellan molnbaseradväxel eller mobilväxel. Kontakta oss för en kostnadsanalys.

 

Lagerhållning

PM-Gruppen kan lagerhålla det mesta för Ert kontor. Tex. trycksaker och profilprodukter. Självklart kan du kombinera fysisk och digital lagring. Med variabelprint från vår avancerade maskinpark törs vi lova att Ni kan bryta ner och dela upp Era utskick precis som Ni vill ha dem. Med låga startkostnader och korta leveranstider. I webbshopen hittar Ni tex. emballage, kuvert, påsar, packtejp, sträckfilm, förpackningsmaterial och mycket mer. Hittar Ni inte det Ni söker Kontakta oss så hjälper vi Er. Vid brådskande ärenden kontakta din säljare direkt. Kontakta oss för offert.